Weikang - 2 Заштитници за фиоки

  • Попуст
  • 99.00 ден
  • Редовна цена 199.00 ден
Вклучен данок.


Задоволете ја љубопитноста на Вашето дете и oбезбедете му безбедна средина каде слободно ќе ги развие своите сетила и ќе ја испита околината. Детската насмевка е секогаш добредојдена, а Вие можете опуштено да го следите секој чекор на Вашето дете.

Заштитниците можете да ги поставите на секаков вид плакар или фиоки во спалната, кујната, дневната, ходникот и детската соба.

Сетот содржи 2 заштитници за фиоки.