НПП

Најчесто Поставувани Прашања

Како да нарачам?

-Нашите производи може да ги нарачате со едноставно кликање на копчето „Во кошничка“ каде со внесување на вашите генерали ја комплетирате нарачката.

-Може да не контактирате на нашата Facebook страна во порака со оставање на следните податоци:
-Име и Презиме
-Град и Адреса
-Телефон за контакт

-Нарачка преку телефон на 071/541-252

Како и за колку време вршите достава?

-Доставата се врши со карго до вашата адреса за 2 до 4 работни дена.

Колку наплаќаат каргото за достава?

-Каргото за достава наплаќаат 130 Денари.

Ако нарачам повеќе производи за секого поединечо се наплаќа достава?

-Не, повеќе производи се испраќаат во една пратка и се наплаќа само една достава (130 Денари).

Што со производот ако не е како во описот или е оштетен?

-За секој производ во рок од 5 дена по примањето на пратката вршиме замена или рефундација.

Како да знам кога ќе ми биде доставен производот?

-Пред секоја достава на производот од каргото ве контактираат на телефон.