Домашна пинг понг справа

  • Попуст
  • 400.00 ден
  • Редовна цена 799.00 ден
Вклучен данок.


Доколку сте љубител на спортот а особено на пинг понг, а сепак немате голем простор во вашиот дом за пинг понг маса или пак едноставно не сакате да потрошите толку многу пари за истата, тогаш овој производ е токму за вас.

Изгледа многу едноставно, а е толку функционален и забавен што користејќи го нема ни да почувствувате како поминале неколку часа. Составен е од цврста пластика која ја држи стабилноста на самата справа, жица која го држи топчето кое откако ќе го удрите го враќа назад, топче и две пинг понг палки. 
Висината е сосема таква што одговара да може да го користат производот и деца и возрасни.

Карактеристки:

  • Ја развива вештината за играње пинг понг
  • Не зафаќа простор
  • Ефтин
  • Погоден за деца и возрасни
  • Забавен
  • Се подесува должината на виткањето на жицата, а со тоа и брзината на враќањето на топчето

Висината на справата е 85 см