Детска играчка лак и стрела

  • Попуст
  • 399.00 ден
  • Редовна цена 599.00 ден
Вклучен данок.


 Има некое посебно чувство при оптегање на лакот и испуштање на стрелата кон метата, чекајќи нетрпеливо да го погодите центарот! Овој супер сет за стрелање содржи три лака, три стрели, еден пиштол и три топчиња за пиштолот, што значи дека ќе може да пукате заедно со Вашиот мал противник и да се натпреварувате во исто време, или пак тој/таа да се натпреварува со своите другари/ки.

 

Изработени од високо квалитетна ABS пластика, овој сет нуди часови натреварувачки дух и висок адреналин, а во исто време е одличен за подобрување на прецизноста, моторни вештини и око-рака координација. Атрактивни бои, лесен за носење било каде и издржлив, сетот ќе им се чини како вистински на најмалите. Доколку барате подарок со кој може да се игра и надвор и внатре, ова е несомнено идеалниот избор.

 

 

Стрелите се безбедни, односно немат остар врв.

 

Во пакетот има:

 

  • 1 лак за стрелање
  • 3 х стрели
  • 1 х пиштол
3 х топчиња за пиштолот