Детска играчка - Flying Fairy

  • Попуст
  • 499.00 ден
  • Редовна цена 999.00 ден
Вклучен данок.


Директно од бајките, ви ја претставуваме неверојатната летечка самовила. Flying Fairy има способност да лета наоколу, а вашето дете има шанса да ужива и да се радува.

Оваа играчка има сензор за допир, односно кога ќе полета и почне да паѓа надолу доволно е само да ја поставите раката под леталото и таа повторно ќе се издигне во вис. Исто така има светечки и музички ефекти за дополнително задоволство и забава.

Димензија: 21х12 см
Погледнете го видеото за да видите како функционира оваа играчка.