Уред за чистење заби

  • Попуст
  • 349.00 ден
  • Редовна цена 399.00 ден
Вклучен данок.


Овој уред ги чисти остатоците од храна меѓу забите и истовремено спречува формирање на пародонтопатија.

Длабоко ги чисти забите - уникатна комбинација на притисок на вода и пулсирања, чисти длабоко помеѓу забите и под непцата, каде што не може да достигне редовно чистење со конец.

Лесен е за носење. Лесен за употреба - овозможува лесен и ефикасен начин за поддршка на правилното здравје на забите и непцата дома.

  • Го освежува здивот
  • Ги чисти забите
  • Ги отстранува остатоците од храна и ги намалува бактериите во устата
  • Го подобрува здравјето на непцата
  • Чисти протези и импланти
  • Може да ги достигне сите точки во устата