Универзална помошна носилка

  • Попуст
  • 299.00 ден
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


Практична, издржлива и уникатна носилка за се што Ви е потребно.

Со голема леснотија ќе можете да пренесувате најразлични работи.

*Посебно во зимскиот период кога пренесување на дрва е една од најбитната и најчестата работна обврска што ја извршуваме. Затоа дозволете си олеснување на оваа работна задача благодарение на оваа уникатна носилка која е изработена од високо квалитетни материјали, спремна да одговори на секој Ваш предизвик.

Обемот и количината на работите што може да ги пренесувате ги одредувате самите Вие, носилката е изработена од растеглив материјал што овозможува одговор на секој Ваш предизвик.