TREQA BT-06 - Спортски Bluetooth слушалки

  • Попуст
  • 399.00 ден
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


Поврзување: Безжично

Вид безжично поврзување: Bluetooth

Дизајн: Во уво

Боја: Црна

Аудио: Стерео

Микрофон: Да

Време на пауза (standby): 160 часа

Далечина на сигнал: 10 m

Можат да се користат и како жични: Не

Неутрализација на бучава: Да

Водоотпорност: IPX4 На потење

Намена: Спорт и тренинг, Патување, Музика и забава, DJ

Должина на кабел: 0.8 m

Гаранција: Нема