Кофа на склопување

  • Попуст
  • 499.00 ден
  • Редовна цена 899.00 ден
Вклучен данок.


Кофата на склопување е одлична за кампување или пак во домот, едноставна и лесна за чување и складирање.

Секоја кофа има димензии 32cm  на врвот, 19,5cm на основата и 24,5cm во висина. Преклопување на висина од само 5 см кога не се користи. Собира 10 литри вода.

Одлично служи за риболов, за кампување, како сад за вода за кучиња, корпа за плажа, кофа за алати, за миење автомобили, ладилник за пијалоци, за играчки за излет или плажа, околу чистење и носење.

Се користи многу едноставно - отворете ја и наполнете ја! Кога ќе завршите, едноставно ‘смачкајте’ ја назад.