Соларна Лед светилка за двор- Фаќел

  • Попуст
  • 599.00 ден
  • Редовна цена 999.00 ден
Вклучен данок.


Додадете дополнителна светлина а воедно и разубавете го Вашиот двор или градина, со уникатните и сензационални соларни Лед светилки за двор- фаќели.

Со оваа иновативна и уникатна светилка, ќе можете да создадете прекрасен амбиент во Вашиот двор за летните ноќи, а воедно и да заштедите електрична енергија. Самата светилка во себе содржи соларни ќелии кои преку ден со помош на сончевата светлина ја полнат вградената литиумска батерија, и навечер таа е наполнета и спремна за да свети цели 8 часа со полна батерија и толку  часови плус со намалена светлина. Изработена е од високо квалитетна пластика ABS и овозможува долготрајна употреба. Идеално се вклопува во секаков амбиент со уникатниот дизајн и склоп од најнова технологија и класичен стил. Нема да имате потреба да се грижите кога времето е врнежливо затоа што светилката е водоотпорна и спремна за да издржи на секакви временски услови. Начин за монтирање е премногу лесен и едноставен, Ваше е само да и го најдете идеалното место и да ја поставите во земја.

Совршена е за осветлување патеки, двор, скали, балкон, тревник и сл.

Светилката дава идеална светлина и кога свети наликува како внатре да има оган.

Димензии: вкупно 78cm, од кои максимум 18cm влегуваат во земја.