Sibote маица за слабеење + појас

  • Попуст
  • 399.00 ден
  • Редовна цена 899.00 ден
Вклучен данок.


Постигнете поголеми резултати со истиот, па дури и помал напор!

Оваа маица за слабеење е дефинитивно додатокот со кој ќе се зголемат вашите резултати и вашата мотивација. Mаицата гарантира правилно држење на телото во текот на активностите, лесно се обликува околу телото и не се лизга.

✅ Оваа фитнес термална маица го засилува потењето 3 до 4 пати повеќе од било кои други фитнес облеки и со тоа ви овозможува да бидете многу попродуктивни додека вежбате, пешачете, трчате или било каков друг вид на рекреација, па дури и додека ги извршувате секојдневните домашни обврски.

Тајната на Neotex материјалот од кој што е направена оваа маица освен што го зголемува потењето е тоа што ја задржува потта и не дозволува да излезе од другата страна. Многу брзо ќе почувствувате како маицата си ја прави својата магија околу стомакот и целиот горен дел на телото.