Работно биро со две фиоки

  • Попуст
  • 3,490.00 ден
  • Редовна цена 6,990.00 ден
Вклучен данок.


Дополнете го Вашиот работен простор со новото практично и супер модерно работно биро со две фиоки.

Работната површина секогаш треба да биде средена и со обезбедена голема површина специјално за Вашиот лаптоп, документи, помошна ламба, декоративно цвеќе, фотографија и сл.

Сето тоа можете да го имате благодарение на оваа иновативно и практично работно биро што Ви овозможува голема работна површина за да ги собере сите потребни работи, плус две дополнителни фиоки кои ќе Ви послужат како дополнителен простор за складирање.

Бирото е изработено од високо квалитетно дрво, што овозможува долготрајност, стабилност, квалитет и издржливост.

Дизајнот е специфичен и уникатен, со заоблени агли кои даваат дополнителна убавина и естетика на целата соба.

*Исто така бирото е одличен избор како работна површина во секоја детска соба, каде што се пишуваат домашни задачи и на детето му е потребен посебен дел специјално за неговите потреби.

Димензии на работното биро: 120x72x50cm

Димензии на фиоки: 12cm