Pulse - Патики P2

  • Попуст
  • 199.00 ден
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


Pulse патиките се изработени од материјал кој и дозволува на кожата да "дише" и ја абсорбира потта од стапалата во летно време. Составени од флексибилен гумен ѓон и природен материјал кој го спречува лизгањето. Патиките се лесни, погодни за трчање и други спортски активности.