Проточна чешма

  • Попуст
  • 1,090.00 ден
  • Редовна цена 1,990.00 ден
Вклучен данок.


Со Instant electric heating water faucet and shower Топла вода ќе имате за само неколку секунди!!! Одсега со оваа чешма нема да имате потреба од бојлер. Доколку Ви е потребна топла вода во кујна, викендичка, тоалет, работилница или пак во летна кујна оваа чешма ќе биде идеално решение за сите овие места. Инстант проточниот бојлер за многу кратко време ќе Ви обезбеди неограничено количество на топла вода. Инстант чешмата е многу лесна и едноставна за монтажа.

Само наместете го, вклучете го во струја и топлата вода ќе почне да тече.

Овој модел е направен со подобрени материјали и современ дизајн, според сите интернационални стандарди за квалитет и безбедност.

Топла вода за само неколку секунди!!!

Инстант дигиталниот проточен бојлер ја загрева водата за само неколку секунди. Потоа топлата вода почнува да тече без никаков прекин.

Многу добро решение за сите оние места во кои нема системи за загревање на водата!

Неограничено количество на топла вода!

Инстант дигиталниот проточен бојлер може да ја загрее водата со  едноставно завртување на рачката.

За инсталација потребно Ви е само стандарден водоводен систем и штекер.

Доколку Ви е потребна ладна вода, едноставно свртете ја рачката  и ладната вода ќе почне да тече.
Многу едноставен, лесен  и практичен за употреба.
Чешмата поседува дигитален монитор на кој ја покажува температурата на водата.

Дигиталниот монитор е најнова иновација на  дигиталниот проточен бојлер, која Ви овозможува да ја следите температурата на водата за да можете побрзо да го подготвите Вашиот пијалак или Вашето омилено јадење.

Проточниот бојлер исто така ќе Ви обезбеди и похигиенска вода бидејќи водата ја загрева за многу кратко време во однос со класичниот бојлер кој водата ја загрева за многу повеќе време и топлата  водата стои во него.
Со проточниот бојлер Вашата вода секогаш ќе биде свежа за да подготвите чај, супа или пак кафе.

Благодарение на неговиот модерен и елегантен дизајн,  дигиталниот проточен бојлер се вклопува во секоја кујна и ја прави уникатно елегантна. 

Со овој проточен бојлер ќе добиете топла вода за само неколку секунди.

Наместете го во Вашата кујна и секогаш ќе имате топла вода за кафе, чај или супа.

Кога работите во  подрумот или во работилницата ќе можете да ги измиете нечистите раце со топла вода.
Доколку го наместите во летната кујна или викендичката, ќе можете без проблем таму да ги подготвувате оброците.

Со инстант топлата вода од чешма, заштедувате време, вода и енергија.
Автоматска контрола на загревањето.

Чешмата со инстант проточен бојлер има автоматска контрола на загревањето на водата, стандарден спроводник и е многу едноставен за местење.
Паметно и практично решение за заштеда на време, енергија и вода.