Прожектор со ѕвезди ( Star projector )

  • Попуст
  • 299.00 ден
  • Редовна цена 599.00 ден
Вклучен данок.


 

Имагинацијата а воедно и играта може да биде повозбудлива и поубава доколку му овозможите на Вашето дете на најреалистичен начин да се запознае со соѕвездијата и да добие комплетна и реална слика за нив.  Направете ја таа магична атмосфера со помош на новиот прожектор со ѕвезди (Star projector) кој нуди неколку најразновидни опции погодни за секој дел од денот, во склоп со секоја активност.

  • Дава чисти секвенци од ѕвезденото небо.
  • Има неколку различни модуси на прожекција, со и без ротација.
  •  Можете да направите промена на бојата, исто така и мешавина од бои.
  • Идеално решение за добивање на пригушено светло во детската соба, за поголемо уживање на Вашето дете пред спиење.
  • Може да послужи како замена за ноќна ламба.
  • Се полни со помош на универзално УСБ кабелче вклучено во пакетот. Лесно ќе можете да го приклучите во штек, на лаптоп, таблет, телефон или пак безжична батерија.