Појас за врат - Self Heating Neck

  • Попуст
  • 349.00 ден
  • Редовна цена 800.00 ден
Вклучен данок.


Појас за врат - Self Heating Neck масажер со самозагревање за вратот со вградени три моќни термални камења кој ќе Ви помогнат да се ослободте од : болките во вратот,  болки предизвикани од спортски повреди, артритис, мигрена, ја подобрува циркулацијата на крвта, ги спречува грчевите помага за ослободување на напнатоста на зглобовите. Камењата почнуваат да испушаат топлина после 30 минути користење на масажерот, камењата ја акумулираат топлината од Вашето  тело и на тој начин испуштаат топлина. Масажетот може да го употребувате и на други места од телото, на пример на зглобовите од рацете и нозете. Камењата се така распоредени по масажерот за да ја поттикнат стимулацијата на точките на акупресурата.

Појас за врат - Self Heating Neck: Лесно се чисти со влажна крпа

Погледнете го видеото: