Отстранувач на памучни влакна од алишта

  • Попуст
  • 499.00 ден
  • Редовна цена 890.00 ден
Вклучен данок.


Дадете нов изглед на Вашата долго-користена, омилена облека со ултра моќната алатка за отстранување насобрани текстилни влакна. Единствено вклучете ја и поминете врз ткаенината. За миг ќе добиете мазен, материјал без ниту еден дел со насобрани текстилни влакна.

Чистењето со Отстранувач на памучни влакна од алишта – Waken™ претставува вистинско задоволство за секој кој сака својата облека или постелнина да ја доведе во свежа состојба како од првиот момент на купувањето.
Работи на струја.

Пакувањето содржи:
-Отстранувач на влакна Waken™
-Четка за чистење
-Полнач
Препорачано е чистење после секое користење.