Мултинаменска сталажа за ќоше со 4 нивоа

  • Попуст
  • 1,790.00 ден
  • Редовна цена 2,490.00 ден
Вклучен данок.


Практична и мултинаменска сталажа која многу лесно се прилагодува во секаков амбиент, за секакви цели. Едноставна и со уникатен дизајн, ќе можете лесно да ја поставите во било кое ќоше, помеѓу две ѕидни површини, и на тој начин да го искористите максимално просторот во Вашиот дом.

- Премногу лесна и едноставна е за монтажа, за само неколку минути Вашата сталажа ќе биде спремна за користење.

- Изработена е од високо квалитетни материјали што овозможува висок квалитет, долготрајност и пред се издржливост на голема тежина.

- Водоотпорна е и ќе немате проблем да ја поставите и во бањата за складирање на Вашите лични работи за хигиена, без притоа да се грижите дали ќе дојде во допир со вода.

- Идеална е за складирање на кујнски садови и секаков вид опрема што секојдневно ја користите и Ви е потребна при рака во кујната.

- Исто така можете да ја користите како додатни полици за Вашите омилени украси, фотографии, книги или пак саксии со цвеќиња во дневниот престој.

- Прекрасно се вклопува и во отворен простор како градина или тераса.

- Сталажата е одлично решение и за документите и останатите работи кои треба да ги складирате на соодветно место во Вашата канцеларија.

 Премногу е лесна за одржување, ќе можете да ја чистите со влажна, обична или микрофибер крпа.

Димензии на сталажата: 120x35cm