Мултифункционално ултра силно лепило

  • Попуст
  • 249.00 ден
  • Редовна цена 299.00 ден
Вклучен данок.


Сега може да ја поправите секоја голема или мала пукнатинка, благодарение на мултифункционалното лепило. Силното лепило е одлично за сè, од вашите најмали занаетчиски проекти до вашите најголеми подобрувања во домот. Лесен начин да ја поправите, пополните и запечатите скоро секоја површина и да ја направите трајна. Ова е моќен епоксиден стик што можете да го обликувате во која било форма и да го нанесувате на која било површина. Едноставно исечете дел од стикот, обликувајте го и нанесете го на површината, а потоа сè што треба да направите е да го оставите да се исуши.

Погодно е за најразлични материјали: поврзува метали, тули, дрво, стакло, керамика, гума, композит од фиберглас, камен, мермер и најразлични пластики.

Се суши кристално чисто, безбедно за најразлични површини.