Мултифункционални закачалки

  • Попуст
  • Редовна цена 249.00 ден
Вклучен данок.
Дали имате проблем со недостаток на место во Вашиот плакар?

Ви ја претставуваме закачалката Wonder Hanger. Има 9 слотови и издржува тежина до 1,5 кг. Слободно може да закачете кошули, панталони, блузи, па дури и тешки зимски капути. Совршена е да ви ослободи и заштеди простор. Доколку немате многу место за закачување во вашите плакари, тогаш Wonder Hanger е решение за вас!

Со помош на уникатниот дизајн на закачалките, ќе го преполовите Вашиот плакар и воедно ќе си отворите дополнителен простор во него.

Изработени се од високо квалитетни материјали, специјализирани за европски пазари и правени по европски стандарди.