Мултифункционална наводнувалка

  • Попуст
  • Редовна цена 249.00 ден
Вклучен данок.


Доколку сте голем љубител на цвеќиња, сигурно сте запознаени и со долгите процеси на растење и правилно одржување на истите. Секое добро одгледано  и пораснато цвеќе е сметано за успех, со оглед на тоа колку труд и енергија е потребно за да стигне до одреден степен.

Ние го имаме идеалното решение, за долгите процеси да се сведат на минимум. Со мултифункционалната наводнувалка Ви нудиме лесно и едноставно одржување и растење на цвеќињата а притоа многу заштедено време и енергија. Наводнувалката е уникатна, едноставна и практична, што значи дека лесно ќе и го најдете местото за складирање, а притоа ќе имате се што ви е потребно за одржување на цвеќињата во домот и градината.

Составена е од два дела:

- Дел за наводнување којшто благодарение на уникатниот дизајн на наводнувалката, ќе имате прилика да го користите и да ги наводнувате цвеќињата внатре во домот, во градината, во работните простории без никакви тешкотии и правење неред.

- Прскалка погодна за најразлични ситуации. *Еден од добро познатите факти за повеќето цвеќиња е дека тие сакаат вода во форма на ситни капки. Тоа може видно да го промени нивното растење и да направи да изгледаат поразлично.  Водната пареа им прилега посебно во зима, кога возухот е сув и цвеќињата може да бидат исушени поради греењето. Со помош на овој дел за распрскување, ќе можете лесно да ја одржувате влажноста на воздухот и на цвеќињата да им го овозможите најубавиот третман за растење.

Делот со прскалката може да биде искористен и за одржување на Вашиот дом, со распрскување на најразлични производи за чистење, исто така како алатка за одржување на Вашата коса, облека и сл.

-Млазот на водата при прскањето може да биде во форма на спреј или права линија во зависност од потребата. ( прикажано на една од фотографиите)

-Направена е од високо квалитетна ABS пластика што ја прави многу издржлива и лесна за одржување.

-Капацитет на водата што ја собира наводнувалката: 1 литар.

Димензии на наводнувалката: 25x14cm