Мултифункционален сецко - Speedy Chopper

  • Попуст
  • 299.00 ден
  • Редовна цена 690.00 ден
Вклучен данок.


Рачниот сецко е мултифункционален производ за кој не ви е потребна електрична енергија. Со Speedy Chopper можете да сецкате, месо, зеленчук, овошје и јаткасти плодови.

✔ Сечилата се изработени од нераѓосувачки челик.

✔ Садот му е изработен од виско квалитетна пластика.

✔ Капацитет на садот е 0.3l.

✔ Димензиите на сецкото 13 x 8 x 9cm.