Мултифункционален кујнски сад 3 во 1

  • Попуст
  • 299.00 ден
  • Редовна цена 690.00 ден
Вклучен данок.


Овој мултифункционален кунски сад со повеќе намени, е дизајниран специјално да ви го олесни секојдневието и да ви ги намали работните часови поминати во кујна секој ден. Со помош на овој иновативен производ ќе можете да ја приготвите храната со многу леснотија и задоволство, без притоа да оставате зад себе голем неред од нечисти садови за миење.

Специјалниот дизајн на садот го прави да биде прилагодлив за повеќе намени и прави во исто време да можете :

- Да ја проширите длабочината на садот и да го измиете зеленчукот или некој друг вид на храна, со опција да го оставите да отстои во вода некое време за да се измие темелно од сите нечистотии.

- Со помош на вградениот одводник во самиот сад, после миењето ќе можете лесно да ја исцедете водата од садот едноставно со притискање на одводникот. ( прикажано на една од фотогафиите)

- Кога храната ќе биде измиена и спремна за сецкање, садот можете да го вратите во првобитната состојба, поточно да ја соберете дополнителната широчина и автоматски да се формира даска за сецкање на веќе измиената храна.

 - Направен е од високо квалитетни материјали безбедни за приготвување на храна и употреба. Издржлив, флексибилен, лесен и едноставен. Ќе можете да го поставите на секаков вид површина, со помош на специјалните држачи ,без притоа да имате проблем со стабилноста.

Прилагодлив е за било каква пригода без притоа да зафаќа воопшто простор доколку сакате да го изнесете од домот и да го земете со вас. Погоден е за кампување, правење пикник во природа, приготвување на скара, миење садови, ладење на пијалоци, сечење зеленчук, месо , риба.

Секако, садот може да се користи и како организер за складирање на било какви производи во домот, со проширување и стеснување на длабочината во зависност од потребата. Тоа е производ што е повеќе од потребен во секој дом, зарем не?

Димензии на садот: 38x28x13cm