Мека подлога за седиште на вц шолја

  • Попуст
  • Редовна цена 199.00 ден
Вклучен данок.


  • Дозволете си дополнителна удобност и комодитет во секој дел од Вашиот дом па и во тоалетот.  Од сега за Вас е достапен новиот аксесоар за седиште на вц шолја  кој е изработен од високо квалитетен материјал со мека и удобна текстура. 
  • Аксесоарот е универзален и одговара за секаков вид на вц шолја.
  • Нуди дополнителна заштита и комфорт.