Машина за правење на шеќерна волна

  • Попуст
  • 1,590.00 ден
  • Редовна цена 2,290.00 ден
Вклучен данок.


Вратете ги спомените од детството и уживајте во забавните, попладневни часови со Вашите деца или внуци благодарение на оваа супер слатка машина за правење на шеќерна волна.

Препуштете и се на забавата и уживајте во прекрасната атмосфера додека гледате како Вашите децата се забавуваат и се осеќаат корисни додека самостојно ги прават големите шеќерни волни а воедно се релаксираат и учат нови вештини.

Од сега ќе немате потреба да одите специјално да барате продавница за шеќерна волна,  затоа што тоа ќе можете да си го направите кога и каде и да посакате благодарение на уникатниот, практичен дизајн на оваа машинка.

Специјално е дизајнирана со главна цел, да можете да ја пренесувате каде и да посакате без тешкотија. Едноставно можете да ја ставите во чанта, во ранец, во кола и да ја земете со Вас секаде.

Одлична е за мали настани како родендени, новогодишни забави, карневалски забави, канцелариски настани и сл.

Создадете незаборавни и забавни моменти додека готвите оброк со Вашите деца, а забавниот дел препуштете и го на машината за правење на шеќерна волна.

Во пакетот добивате 10 дрвени стапчиња и една дозерка за шеќер.

Машината не бара користење на специјален шеќер, па така ќе можете да направите шеќерна волан со обичен, бел шеќер.

*Потребно е машината да биде загреана пред да биде додаден шеќерот.