Магнетен чистач за прозорци

  • Попуст
  • Редовна цена 399.00 ден
Вклучен данок.


 

Направете чистењето на прозорците од мачна да се претвори во многу забавна и лесна работа, со помош на новата мултипрактична алатка- Магнетен чистач за прозорци.

Благодарение на уникатниот дизајн, самиот чистач во себе содржи супер силни магнети кои совршено се приспособуваат и лепат на секаков вид стакло, дебело и тенко.

Со помош на магнетите Вие ќе можете темелно да го исчистите стаклото од двете страни наеднаш, со тоа што едниот дел од магнетот ќе го поставите од надворешната страна а другиот од внатрешната страна, па така двата дела ќе се движат заедно, во исто време, што ќе овозможи беспрекорно чистење на прозорците од двете страни со само еден потег.

  • За дополнителна заштита, чистачот содржи јаже што можете да го поставите на прстот, па така ќе бидете 100% сигурни дека е безбеден и нема да падне од прозорецот.
  • Специфичниот- триаголен дизајн на чистач овозможува темелно и беспрекорно чистење на сите тешко дофатливи агли и површини.
  • Изработен е од високо квалитетни материјали што овозможуваат долготрајност, издржливост и квалитет.
  • Лесен е за одржување, и воопшто не зафаќа простор, па така ќе можете да го носите секаде со Вас и да го најдете идеалното место за складирање.