Магични марамчиња за апсорбирање на боја при перење алишта

  • Попуст
  • 199.00 ден
  • Редовна цена 349.00 ден
Вклучен данок.


Кажете крај на обоената и уништена облека!!

Од сега достапни само за Вас, новите магични марамчиња кои благодарение на уникатниот дизајн ќе имаат за задача да ви го олеснат секојдневнието и целосно да ви ја тргнат големата грижа за тоа како да ги заштитите боите на алиштата при перење.

 Главната улога на овој магичен производ е да ви ги апсорбира боите без притоа тие да се мешаат, да создаваат неред и да ја уништат облеката со тоа што ќе ја обојат во некоја друга боја.

Нема да имате потреба да се грижите за сите комбинации на бои при перење на осетливи алишта, затоа што магичните марамчиња се приспособени и дизајнирани да ги заштитат и да ги апсорбираат сите бои и Вашата облека да изгледа перфектно.

Со внесување на едно до две марамчиња во Вашата машина за алишта, Вие ќе имате комплетна апсорбција на боите и ниту едно парче облека нема да биде уништено и обоено. Звучи премногу добро за да биде вистинито? Знаеме, но сепак пробајте и ќе видите!

Марамчињата не само што ќе ги заштитат боите комплетно, исто така во себе содржат прекрасна арома која ќе направи  да се неутрализираат сите непријатни мириси и алиштата да мирисаат на свежо и чисто, што вам ќе ви ја зголеми дозата на удобност и задоволството кога ги носите.

Наменети се за секаков вид машина за алишта и погодни се за секаков вид материјали па дури и најнежна свила.

Тоа е производ кој дефинитивно ќе ви го направи секојдневието поубаво и изрелаксирано, па затоа ние топло Ви го препорачуваме.

Во едно пакување има 24 марамчиња.