Магичен прожектор со ѕвезди

  • Попуст
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


Направете им магична атмосфера на Вашите најмили пред спиење, кога им раскажувате приказна, кога учите нови поими и нешта или пак кога си играте. Овој магичен прожектор нуди неколку опции што идеално ќе се вклопат во секоја ситуација.

- Ротира за 360 степени и дава чисти секвенци од ѕвезденото небо.

- Ѕвездената проекција е точна со реалните соѕвездија што овозможува комплетна реална слика кај детската имагинација.

- Има неколку модуси на прожекција, со или без ротација.

- Можете да правите промена на боите во сина,црвена, зелена или мешавина од бои.

- Идеална е за детските соби да бидат со пригушено светло, идеални за добар и  мирен сон кај дечињата.

- Имате опција да го поставите светлото да биде континуирано бело, што значи дека исто така може да се користи и во замена за ноќна ламба.

- Работи на батерии 4 ААА.

- Се полни со помош на универзално УСБ кабелче вклучено во пакетот. Лесно ќе можете да го поставите во штек, на лаптоп, таблет, телефон или пак безжична батерија.

Разбудете ја имагинацијата кај Вашите најмили и дозволете да ги запознаат реалните соѕвездија одблиску, додека Вие уживате и ја гледате детската радост.

Димензии: 14cm