Лепенки за слабеење- Belly patch

  • Попуст
  • 249.00 ден
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


 

Дозволете си да се чувствувате одлично во сопственото тело.

Ослободете се од вишокот килограми на многу брз и едноставен начин, благодарение на новите лепенки за слабеење Belly patch кои ќе Ви овозможат да ја доведете Вашата фигура до совршенство за многу краток период и без премногу вложен труд.

Овие магични лепенки се специјално дизајнирани да се “судрат” со Вашите вишок килограми и да ги победат.

Се што треба да направите е да ја поставите магичната лепенка на Вашиот стомак и таа ќе почне да си ја извршува задачата.

Држете ја лепенката најмногу до 8 часа дневно на Вашиот стомак, па потоа отстранете ја.

Резултатите ќе бидат видливи по само неколку дена користење на лепенките.

Нема потреба да посетувате скапи третмани за слабеење, ниту пак да одите секој ден во теретана, затоа што со овие магични лепенки Вие ќе ги губите килограмите и додека спиете.

Можете да ја носите лепенката додека спортувате, додека одмарате, гледате телевизија, читате книга или пак ги извршувате секојдневните обврски.

Лепенките се дискретни и можете да ги поставите под Вашата облека, без да бидат воочливи.