Леќи за телефон - 3 во 1

  • Попуст
  • 199.00 ден
  • Редовна цена 699.00 ден
Вклучен данок.


3 во 1 леќи за камерата на Вашиот смартфон!
Добивате три видови на леќи:
- Fisheye леќа што ја прави сликата округлеста;
- Wide-Angle леќа што и овозможува на камерата да слика под широк агол;
- Macro леќа што ќе Ви овозможи да ги фотографирате и најситните детали.

Во пакетот добивате:
1 * 180 степени FishEye леќа
1 * 10X Macro Леќа
1 * 0.67X Wide Angle Леќа