Кујнска алатка за сецкање

  • Попуст
  • Редовна цена 199.00 ден
Вклучен данок.


Мала и парактична кујнска алатка, изработена од висококвалитетна нетоксична пластика.

Можете да сецкате лимони, домати,јаболка…

Мала е и воопшто не зафаќа простор во Вашата кујна.

Димензии:  18 x 8 x 4.5cm