Кујнска алатка за сецкање

  • Попуст
  • 199.00 ден
  • Редовна цена 399.00 ден
Вклучен данок.


Новата кујнска алатка за сецкање ви овозможува брзо и пред се безбедно сецкање на секаков вид зеленчук, помфрит или сувомеснати производи. Тотално ќе заборавите на обичните ножеви за сецкање, кога до себе ќе ја имате оваа мултифункционална алатка која исто така може да послужи и за создавање дополнителна забава при подготувањето и јадењето на храната.

Иновативниот и уникатен дизајн ги прави исецканите парчиња да бидат со идеална големина и во вид на ребреста форма што секако ќе привлече големо внимание, посебно кај малите дечиња.

*Не зафаќа воопшто место, ја собира во секоја фиока.

* Изработена е од високо квалитетни материјали, безбедни за употреба, а секако и издржливи со што ќе немате никаков проблем при сецкање на секаков вид на храна.

Ова е идеалниот производ кој секоја домаќинка мора да го поседува во својата кујна.