Куферче со алати

  • Попуст
  • 1,290.00 ден
  • Редовна цена 1,990.00 ден
Вклучен данок.


Неверојатен сет наменет за сечиј дом. Се што би можело да Ви биде потребно сместено во едно практично куферче со одлична издржливост.

Содржина во куферчето:

француски клуч, 2 вида обични шрафцигери, 1 шрафцигер со променливи додатоци (10 додатоци), скалпел со повеќе ножеви за замена, рачна пила за метал и дрво, чекан, дигитален мерач за проводливост, трака за изолација (изолир), инбус клучеви, глинен сад со дигитален индикатор за напон, клешти, завртки и типли во 3 различни димензии.