Јаже за скокање

  • Попуст
  • 149.00 ден
  • Редовна цена 299.00 ден
Вклучен данок.


Скокањето јаже е една од најдобрите кардио-васкуларни активности кои покажуваат огромни резултати. Јажето е направено од цврсти и издржливи материјали а рачките се обложени со мека пена за комфорно држење. Спецификации: Должина на рачката: 16 см Должина на јажето: 3 м