Iskra ZN1601-20L - Правосмукалка за пепел

  • Попуст
  • Редовна цена 3,090.00 ден
Вклучен данок.


Спецификации:

Моќност: 1000W
• напон: 220-240V ~ 50Hz
• Всисна сила: 17 kPa / 170mBar
• капацитет на контејнерот: 20L
• Алуминиумска вшмукување цевка: 1м
• Функција на дување
• Лесна контрола
• Филтер кој лесно се мие
• Соодветна рачка на горниот дел на уредот
• погоден за чистење на камини,
печки, скари и оџаци