ISKRA Прибор за камин ЖАР 4 дела

  • Попуст
  • Редовна цена 1,990.00 ден
Вклучен данок.


1× лопатка за камин со дрвена рачка
1× закривена Т палка со дрвена рачка
1× мала лопатка за камин со дрвена рачка
1× маша за камин со дрвена рачка
Материјал - железо
Материјал на рачката - дрво