Iskra Z1J-HF-13 - Ударна дупчалка 600w

  • Попуст
  • 1,899.00 ден
  • Редовна цена 2,290.00 ден
Вклучен данок.


Моќност : 600W (max),
Вртежи : 0-3000 врт / мин,
Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm,
Променлива брзина,
Две насоки на вртење,
Додатна рачка,
Мерач на длабина,
Дупчење на железо до 13 mm,
бетон до 16 mm,
дрво до 25 mm,
Должина на кабел: 1.8 m
Гаранција - 2 години