Iskra JHL482102200G за X-cross LI-ION Батерија - Брз полнач

  • Попуст
  • Редовна цена 1,290.00 ден
Вклучен данок.


- Јачина: 220-240V~50/60Hz
- Индикатор за полнење
- Наменет за батерии: BP27Li-20020 и BP27Li-20040
- Пакување: блистер