Iskra X-Cross BP27Li-20020 - Батерија

  • Попуст
  • Редовна цена 2,500.00 ден
Вклучен данок.


• Јачина : 20V
• Капацитет: 2.0 Ah
• 3 фазен дисплеј  за статус на полнење
• Компатибилен со сите алати од Iskra X-Cross серијата
• Батеријата е достапна одделно

• Пакување: блистер
• Димензии на блистерот (во mm): 141,5 (Д) x 136,5 (В)