Iskra THT 8866 WH/BL/GR - Поп Ап Тостер

  • Попуст
  • Редовна цена 1,190.00 ден
Вклучен данок.


• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• моќност: 600-750W
• за 2 парчиња леб
• автоматско исфрлање
• контролер за печење со 5 степени
• тавче за вадење на трошки
• Лесна работа
• Копче запре
• простор за кабли за ликвидација
• Гумени стапала
• Димензии на кутијата (во мм): 270 (L) x 152 (W) x 176 (H)
• Нето тежина: 0,76 кг
• Бруто тежина: 1,05 кг

Достапни бои црна, бела и зелена• 24 месеци гаранција