Iskra T-809i - Електричен бокал за вода

  • Попуст
  • Редовна цена 1,250.00 ден
Вклучен данок.


• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• Влезна моќност: 1850-2200W (макс)
• Обем: 1,7 л
• Преклопник за отворање на капакот
• Скриен грејач
• Вода филтер
• Осветлен прекинувач за вклучување / исклучување
• Двојно скалило на ниво на вода
• подвижен приклучок од 360 °
• Троен безбедносен систем:
- заштита од прегревање
- автоматско исклучување кога е отстрането од основата
- Автоматско исклучување кога ќе се достигне точката на вриење
• Димензии на пакетот (во мм): 210 (L) x 160 (W) x 220 (H)
• Нето тежина: 0,93 кг
• Бруто тежина: 1,18 кг

• 24 месеци гаранција