Iskra SW-218-GR - Рачен блендер

  • Попуст
  • Редовна цена 990.00 ден
Вклучен данок.


Моќност: 250W (максимално)
Напон: 220-240v -50/60Hz
2 брзини на прилагодување
Сечила од нерѓосувачки челик
Егргономски облик
Димењнзија на пакувањето (v mm) 70 x 70 x 405
Нето тежина 0,5 кг
Бруто тежина 0,6 кг
Гаранција: - 2 години