Iskra SF7J112 4 - Електрична Пила

  • Попуст
  • Редовна цена 6,250.00 ден
Вклучен данок.


Електрична моторна пила - карактеристики:
Работи на напон од 230-240 V ~ 50Hz - 2000 W
2200 W Јачина на моторот
7000 Вртежи во минута макс.
12 m/s брзина на ланецот
251 ml резервоар за моторно масло
406 mm (16") големина на меч
112 dB(A) бучавост
4,9 kg тежина
2 години гаранција