Iskra SF 001B Стоечки вентилатор

  • Попуст
  • Редовна цена 1,800.00 ден
Вклучен данок.


Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики:

Дијаметар на корпата: 43 см 3 перки од 40 см

Моќност: 40W

Напон 230-240 V ~ 50/60 HZ

3 брзини, со индивидуални копчиња

Подесувачка висина од 105 до 125 см

Кабел: 1,6 м

Гаранција: - 2 години