Iskra S1A - Миксер со сад

  • Попуст
  • Редовна цена 2,250.00 ден
Вклучен данок.


• Напон: 230V ~ 50Hz
• Напојување: 150-200W (макс)
• 5 брзини на работа
• Силен, тивок и лесен
• Намотка на кабел на апаратот
• Погоден е за левичари и за десничари
• Ергономски облик на куќиште изработено од отпорна пластика
• Димензии на пакувањето (во мм): 305 (L) x 235 (W) x 195 (H)
• Нето тежина: 1,25 кг
• Бруто тежина: 1,34 кг

Дополнителни додатоци:
• 2 сечила за месење
• 2 сечила за мешање за одлични резултати со камшикување и мешање
• Заедно со сад со ротирачко мешање и месење 2L

• 24 месеци гаранција