Iskra S1 - Миксер

  • Попуст
  • Редовна цена 1,550.00 ден
Вклучен данок.


• Напон: 230V ~ 50Hz
• Напојување: 150-200W (макс)
• 5 брзини на работа
• Силен, тивок и лесен
• Намотка на кабел на апаратот
• Погоден е за левичари и за десничари
• Ергономски облик на куќиште изработено од отпорна пластика
• Димензии на пакување (во мм): 200 (L) x 100 (W) x 155 (H)
• Нето тежина: 0,99 кг
• Бруто тежина: 1.075 кг

Дополнителни додатоци:
• 2 сечила за месење
• 2 сечила за мешање за одлични резултати со камшикување и мешање

• 24 месеци гаранција