Iskra RH 1837-2 BL/GY - Фен

  • Попуст
  • Редовна цена 1,690.00 ден
Вклучен данок.


Стилски, полу-професионален фен за сушење коса, со долг кабел, гајка за закачување и тело од високо квалитетна пластика. Фенот има и голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.
Моќност: 2200 W
Напон: 230V ~ 50Hz
Брзина: 2
Број на температури: 3
Гаранција: - 2 години