Iskra RH-1803AM-1 - Фен за сушење коса

  • Попуст
  • Редовна цена 1,350.00 ден
Вклучен данок.


Стилски, полу-професионален фен за сушење коса,
во црно-розева(Black - Pink)  и црна(Black) боја
Долг кабел, гајка за закачување,
тело од високо квалитетна пластика.
Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

Напон: 230V~50Hz,
Моќност: 2000W,
2 променливи брзини,
Копче за дување ладно,
Генератор на негативни јони,
Лесен и Тивок
2 години гаранција