Iskra RFC 1306 - Батериски апарат (машинка) за шишање и бричење

  • Попуст
  • Редовна цена 1,690.00 ден
Вклучен данок.


Напон: 100-240V ~ 50 / 60Hz,
Моќност: 300W,
3 во едно - за коса, брада и тело
Прилагодлива должина на сечилата со регулатор,
2 адаптери за потстрижување ,
Индикатор за полнење,
Литиум-јонска батерија на полнење,
Погоден за влажна употреба,
Може да работи и на кабел и на батерија,
Достапен во црно сива и црно сина боја,
Гаранција: - 2 години