Iskra QH-1200CR - Купатилска греалка

  • Попуст
  • Редовна цена 1,850.00 ден
Вклучен данок.


• Напон: 220V-240V ~ 50Hz
• моќност: 1000W-1200W
• 2 греачи:
        - моќност 1: 600W
        - моќност 2: 1200W
• Монтажа на ѕид
• Повлечете го кабелот за да се вклучи
• Заштита на влага (IPX4)
• Димензии на пакувањето (во мм): 570 x 130 x 162
• Нето тежина: 1,45 кг
• Бруто тежина: 1,78 кг

• 24 месеци гаранција